ZÖLDSÉG- ÉS GYÜMÖLCSFELDOLGOZÓ OKJ TANFOLYAM

Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó OKJ Tanfolyam

Önnek indítja az „IOSZIA” Felnőttképző Intézmény az új évben a Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó részszakképesítés olcsó OKJ Képzést, a szakképzésről szóló törvény szerinti, állam által elismert szakképesítést biztosító tanfolyamot.
A Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó részszakképesítés OKJ képzés elvégzése után akár saját vállalkozást indíthat!


Képzésünk az ország bármely pontján, kedvezőbb, költséghatékony megoldás lehet az általunk szervezett helyen, lakóhelyéhez legközelebb.
A Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó részszakképesítés után további kedvezményekkel megszerezheti a Gazda (34 621 01) OKJ-s szakképesítést is egy helyen!
A Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó OKJ tanfolyam sikeres elvégzése után dolgozhat, mint: fóliakertész, fóliás zöldségtermesztő, fűszerpaprika – termesztő, gombatermesztő, hagymatermesztő, kertész, palántanevelő, paprikatermesztő, paradicsomtermesztő, spárgatermesztő, szántóföldi zöldség – termesztő, üvegházi zöldség – termesztő, zöldség- és fűszernövény-termelő, zöldségtermesztő, bogyósgyümölcs – termesztő, csonthéjas gyümölcs – termesztő, dinnyekertész valamint dinnyetermesztő, gyümölcsfagondozó vagy gyümölcstermesztő illetve szőlő- és gyümölcstermesztő.

 Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó OKJ Képzés További információk   Jelentkezzen most!   További Tanfolyamok – OKJ Képzések

 

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.